Nieuws

 

02-01-2012 Gelukkig Nieuwjaar!

 
KatoZ wenst iedereen een fantastisch en voorspoedig Nieuwjaar! Wij kijken er naar uit iedereen in 2013 weer van dienst te kunnen zijn!


 

29-08-2012 Sportzomer is voorbij

Hoewel de sportzomer voorbij is blijft het oranje hekwerknet gewoon leverbaar voor wie wat anders wil dan het standaard groen of zwart.

Leverbaar op volle rollen van 1.80m*50m. Bent u benieuwd naar de technische specificaties van dit hekwerknet stuur een email met uw aanvraag naar info@katoz.nl

Wij kunnen dit ook leveren in de afmeting 1.80m*3.45m  zodat het precies op een hekwerk past. Afgewerkt met versterkte hoeken met aluminium ring en randversterkingen. Enkel leverbaar  in de kleuren: Blauw, Groen, Wit en Zwart


 

26-07-2012 www.blokhuisportal.nl

Vanaf heden staan wij ook op de bedrijvenpagina van de blokhuispoort: www.blokhuisportal.nl/bedrijven/
U kunt ons vinden onder de letter “K”
Klik op “bekijk profiel” en daar vindt u gelijk een route hoe u bij ons kantoor kunt komen.


18-05-2012 Het EK komt er aan!

De voetbalcompetitie is afgelopen en het EK staat voor de deur. In heel Nederland worden de straten weer oranje versierd om onze jongens in Oekraïne en Polen te ondersteunen.

Om uw straatfeest/schoolplein/kantoorparkeerplaats, etc mooi af te kunnen zetten heeft KatoZ een oranje wind-, schaduwscherm in haar assortiment opgenomen. Het scherm heeft een hoogte van 1.80m dat is precies de hoogte van bijvoorbeeld een Heras Hekwerk waardoor het heel snel makkelijk te plaatsen is.

Mail naar info@katoz.nl (of klik op de link: contactformulier) met daarin de afmeting die u zoekt en wij maken een zeer scherpe aanbieding voor u! Zodat jullie deze zomer uit de wind en mooi afgezet en op gepaste wijze kunnen genieten van het Nederlands elftal tijdens het EK.

voor meer informatie: http://www.katoz.nl/ek-windschermschaduwnet/


 

07-05-2012 Archikidz Rotterdam

KatoZ heeft de vijverfolie mogen leveren voor een super leuk intiatief:

Archikidz!

Op zaterdag 12 mei 2012 bouwen 300 kinderen in LP2 op de Kop van Zuid in Rotterdam aan hun eigen stukje droomstad. Het thema is DRIJVEND HUIS.

www.archikidzrotterdam.com

Dus wie in de buurt is van Rotterdam ga er heen met je kids!

Waar:
LP 2 in Las Palmas, Wilhelminakade 326, 3072 AR Rotterdam.

Wanneer:
Zaterdag 12 mei 2012, van 13.00 tot 16.00 uur.

Voor wie:
Kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Kosten:
Helemaal gratis!

Hoe verloopt de dag?
De kinderen worden door ouders/verzorgers naar het evenement gebracht. Na aanmelding krijgen de kinderen een plekje aan tafel in de mooie ruimte van Las Palmas en gaan zij in groepjes van ongeveer 8 kinderen onder leiding van architecten en ontwerpers aan de slag. Tijdens de middag krijgen de kinderen iets te drinken en een kleine versnapering ter bevordering van de knutselenergie! Aan het einde van de middag worden de winnaars bekend gemaakt. Daarna wordt er snel opgeruimd en kunnen de kinderen hun maquette mee naar huis nemen.

Wij nodigen ouders/verzorgers van harte uit om te komen kijken naar alle activiteiten. Goed om te weten is dat ouders/verzorgers geen toegang hebben tot de tafels. Dit om chaos te voorkomen en de activiteiten goed te laten verlopen. Er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig om de kinderen te begeleiden met knutselen, maar ook te begeleiden bij een bezoekje aan het toilet.

Wat belangrijk is om te weten is dat wij kinderen niet alleen naar huis laten gaan. Aan het einde van het evenement vragen wij de ouders/verzorgers hun kinderen op te halen! De kinderen nemen hun maquette mee in een grote doos, deze is niet makkelijk mee te nemen op een kinderfiets.


Reacties zijn gesloten.